Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Женеві презентували оновлену Skoda Fabia

Відвідувачі цьогорічного автомобільного шоу на стенді компанії Skoda змогли побачити рестайлінгову модифікацію популярного у Європі хетчбека В-класу на ім҆ я Fabia. Серед головних особливостей фейсліфтінгової Fabia слід виокремити відмову від дизельних двигунів та змінений дизайн передньої оптики. Також відзначемо появу новітньої інформаційно-розважальної системи, яка підтримає сучасне програмне забезпечення Apple CarPlay та Android Auto.

Третє покоління моделі Skoda Fabia перетнуло чотирьохрічний рубіж та потребувало косметичного оновлення. Чеський виробник відповідно до затверджених планів переглянув технічне начиння компактної Fabia та привіз до Женеви вже рестайлінгову версію автомобіля. Суттєвий тиск на новачка чинять конкуренти в обличі Ford Fiesta та Seat Ibiza, які вже вивели на ринок нові покоління своїх хетчбеків В-класу.

Екстер҆ єр оновленої Skoda Fabia вирізняється більш стрункими фарами та новими протитуманками. В якості додаткового обладнання чехи пропонують задні світлодіодні ліхтарі та 18-дюймові легкосплавні диски.

В інтер҆ єрі зміни виявились не такими відчутними, але якщо придивитися, то можна побачити сучасніші матеріали оздоблення та покращену якість складання деталей салону. Втім, основним мотивом інтер҆ єру є високий рівень персоналізації та широкий вибір додаткового обладнання.

За відсутності дизельних силових агрегатів, чехи зосередились на бензинових моторах з турбонаддувом. Під капотом рестайлінгової Fabia розміщений 1-літровий бензиновий двигун який в залежності від рівня форсування розвиває від 60 до 110 к.с. Найбільш потужна модифікація мотора агрегатується з 7-швидкісною роботизованою автоматичною коробкою перемикання швидкостей DSG. Всі силові установки мають фільтр від твердих часток, за рахунок чого досягається екологічні норми Євро6.  

До переліку додаткового обладнання Skoda Fabia 2018 модельного року увійшли нові системи пасивної безпеки та функції допомоги водію при паркуванні, зворотньому русі та зміни полоси руху. Загалом, поява новітніх технологій та сучасного оснащення не вплинули на вартість базової версії хетчбеку, яка складає 11 тисяч євро. Оновлена Fabia надійде до дилерської мережі вже в літку цього року, після чого ми зможемо ближче познайомитися з цим комфортним та недорогим автомобілем…

 

14.03.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Женеві презентували оновлену Skoda Fabia

Політика конфіденційності